Saturday 17 September 2011

America's Next Top !?!?!

Začela se je že 17. sezona ANTM.
Tokrata sezona je posebna All-Stars sezona, saj tekmujejo dekleta, ki so v preteklosti že bila v boju za zmago. Mogoče se to zdi na prvo žogo dobra zamisel, ampak... v hiši so dekleta, ki so bila 'najbolj priljubljena' med gledalci.. huuum? Hec je, da so to večino dekleta, ki so bila v oddaji totalne bitches, ampak po drugi strani, če je publika ameriška, potem je čisto možno, da je res taka izbira. Tyra to njihovo drama queen obnašanje imenuje big personalities. Resno? Dekleta iz preteklih oddaj naj bi bila že vsa v manekenskih vodah, ampak išejo tisto zvezdo, ki bo 'sijala' na vseh področjih.. da bo znala pet, plesat, štrikat nogavice, ustvarit dišavo zase in podoben crap. Saj ne, da ta 'model z vsem in faktorjem x' iščejo praktično v vsaki zmagovalki, ampak okej...

Gledalci so tako (menda), izbrali same ekstreme in v hiši je 14 deklet... bom šla kar po vrsti od 1.-16. sezone, od leve prosti desni; zgornje slike so starejše, spodnje pa iz prvega zdajšnega photoshootinga v 17. sezoni...

Iz prve sezone Shannon Stewart, ki že takrat ni želela pozirati gola. In tudi na temu prvemu snemanju je rekla, da ne misli imet na sebi enih čipkastih belih spodnjih hlačk, ker je to samo za moža... in potem privoli, da bo namesto tega raje v spodnjem delu bikinija, ki je dejansko še manjša krpica obleke kot spodnje hlačke. No comment.
Iz druge sezone, diva Camille McDonald, ki je bila znana po izjavi: 'This is my signature walk and that is gonna make me famous!'
Iz 4. sezone Brittany Brower, ki je še vedno glasna party girl pa te fore.



Potem Lisa D'Amato (tista, ki je lulala v planico) in Bre Scullark iz 5. sezone... pa miss drama, Bianca Golden iz 9. sezone.



Dominique Reighard (ki je pogosto slišala komentar, da je malo drag queen) in pa azika Sheena Sakai (ki je bila prepogosto s pozami preveč hoochie) iz sezone 10, potem pa še Isis King (tista, ki se je vedno počutila žensko v moškem telesu in so z operacijo to tudi naredili in je sedaj ženska) iz sezone 11.



Iz 12. sezone 'vesoljsko-čudna' Allison Harvard, iz 13-te country dobrovolček Laura Kirkpatrick in iz 14-te getho biatch Angelea Preston.



Pa še zadnji dve iz najbolj svežih sezon - ponosna lezbijka Kayla Ferrel (sezona 15) in misinterpreted Alexandria Everett (sezona 16).



Prvi del, kjer so ocenjevali slike, je potekal tako, da so jih prvič obdelovali v živo pred publiko, gostujoča sodnica je bila Nicki Minaj (poleg Tyre še vedno sodita Nigel Barker in André Leon Talley).
In ne, tudi imena kot so Kathy Griffin, Ashlee Simpson, La Toya Jackson, Kristin Cavallari (ki se bodo še pojavili v tej sezoni), ne rešujejo oddaje. Razumem, da gre v končni fazi za show, ampak ameriški top model že lep čas ni več next top model, ampak next top drama show, s pridihom mode. Ali ne bi bilo bolj smiselno dat priložnost tistim babnicam, ki so imele potencial kot modeli, ne pa, ker so gobčne in skos lajajo ena na drugo. Brezveze. Prvič razmišljam, da ne vem, če imam tok energije za gledanje... preveč drame in krempljev, premalo mode... we'll see. Že na tem mestu pa lahko povem, da stiskam pesti za tiste, ki se mi zdijo zasluženo v hiši - Kayla Ferrel, Allison Harvard in Laura Kirkpatrick.

Če bi sama izbirala dekleta iz preteklih sezon bi izbrala: Kahlen Rondot (sezona 4), Jayla Rubinelli (sezona 5), Joanie Dodds in Mollie Sue Steenis-Gondi (sezona 6), A.J. Stewart (sezona 7) - zgornje slike od L proti D, Chantal Jones (sezona 9), Anya Kop in Katarzyna Dolinska (sezona 10), Analeigh Tipton (sezona 11), Erin Wagner (sezona 13) - spodnje slike od L proti D


Jessica Serfaty in Raina Hein (sezona 14), Chelsey Hersley in Esther Petrack (sezona 15) ter Hannah Jones iz 16-te.

3 comments:

  1. Se bi pridružila tvoji izbiri..Sploh za Kahlen, Joanie, Anyo, Katarzyno, Analeigh in Chelsey..Te so bile moje najljubše..

    ReplyDelete
  2. ja ane. men je blo za Kahlen še posebaj hudo pa pol je menda tudi neki zabluzla. mogoče ob priložnosti naredim search kaj se je kaj zgodilo s temi dekleti, ki so bila fajn.

    ReplyDelete
  3. Joj groza, nisem vedela da se je tole že začelo. Sem samo brala enkrat, da bodo te bivše bitches prišle nazaj...zdaj pa vidim da si moram ogledat prvi del, to bo še kričanja. :D

    Drugače bom pa očitno navijala za Lauro, mi je bila že takrat najljubša, ker je tako hiper. :)

    ReplyDelete