Saturday 15 October 2011

Happy birthday - Matt Bomer (34), Hugh Jackman (43) in Mia Wasikowska (22)

Ne nisem pozabila! Na prvi dve imeni sploh ne (se mi kar smeji, saj ju lajkam tako in drugače - klik), ampak sem se tokrat odločila, da naredim poustek za vse tri slavljence skupaj!

V torek je 34. rojstni dan praznoval Matt Bomer, ki ga tako rada gledam v vlogi Neala v seriji White Collar. Drugo leto ga bomo videli tudi, z znano igralsko zasedbo, v filmu Magic Mike. Matt je iz ameriške države Texas, ima brata in sestro, sicer pa o zasebnem življneju ne govori veliko, v intervjuju pa je enkrat omenil, da ima 3 otroke. Upam, da bo serija tak awsome še naprej pa on v nje tudi pa, da mu mogoče rata še v svetu filma pa da bo še naprej tok matral medije s skrivanjem privat lajfa ;)


Dan kasneje je 43. rojstni dan praznoval eden mojih naj aussijev - Hugh Jackman. Trenutno promovira film Real Steel, sicer pa je vloga Wolverina v trilogiji X-Menov, razlog za nadaljnie uspehe. Igral je še v filmih kot so: The Fountain (2006), The Prestige (2006), posodil je glas v animiranih filmih Flushed Away (2006) in Happy Feet (2006), pa Deception (2008) in Australia (2008). Hugh je eden tistih, ki je dober skoraj česarkoli se loti in res zna nastopati pred publiko, tako da ni presenečeje, da se spet vrača na Broadway (za predstavo The Boy from Oz je leta 2004 prejel nagrado Tony). Od leta 1996 je poročen z Deborro-Lee Furness in imata 2 otroka (po dveh spontanih splavih sta posvojila; sin Oscar ima 11 let, hčerka Ava 6 let). Tudi njemu samo najlepše še naprej!



Včeraj je pranovala rojstni dan še ena avstralka - Mia Wasikowska, ki je dopolnila 22 let. Mia je bila pri širši publiki predstavljena lani, ko so bile oči uprte v filma Alice in Wonderland in The Kids Are All Right, letos pa je bila v filmih Jane Eyre, Restless in Albert Nobbs. Meni je padla v oči in upam, da jo čaka lepa igralska prihodnost!


ČESTITKE in VSE DOBRO V PRIHODNOSTI VSEM TREM!


Viri za slike:
http://www.mattbomerfan.com/
http://hughjackmanfan.net in http://hugh-fan.com
http://mia-wasikowska.net/

No comments:

Post a Comment