Tuesday 15 November 2011

Še 14 dni (2)

Aaaaaaa... Vedno bližje smo Victoria's secret fashion showu 2011! Ja ja, fotke so že, ampak hočem videti videje in kak je bilo kot celota. Tudi sama sem že zelooo nestrpna, ampak bo potem toliko bolj izčrpno. Zaupam vam lahko, da bo zadnji teden novembra, tu na blogu, kar mini Victoria's secret fashion week ;)

Ponovno, nadaljujem z odštevanjem. Naj VSFS outfite iz let: 2006, 2007 in 2008 sem predelala, tu pa pregled nad letom 2009.

Kot že prejšnji teden omenjeno. Brez dvoma, lahko zapišem, da mi je bilo to leto najslabše, kar se tiče VSFS. Show je bil sicer nazaj v New Yorku, ampak razočaranje...

Pista je bila tokrat v obliki črke V, dekleta so na eni strani V-ja prišla na oder po drugi odšla, v notranjosti V-ja pa so peli/plesali/okrasili oder. To je bil pri prvem segmentu hudo moteče: peli so The Black Eyed Peas komad Boom Boom Pow in kamera je skoraj več kot dekleta kazala njih. A ni point, da vidimo dekleta in ne glasbeni nastop? Grrrr.

Potem, ne le, da je bil na showu en segment manj kot ponavadi, bili so res slabi. Outfiti v večini res kičasti, slabo povezane kreacije kot celota. Pa malo kril je bilo, ki so atrakcija, za nas gledalce.

Osebno mi je bilo katastrofalno še to... oni posnamejo revijo že prej, potem pa rabijo nekaj časa, da zmontirajo posnetke in to je potem tisto, kar vidimo po tvju. In med segmenti vedno pripravijo različne prispevke - o modelih, o tem kako nastajajo outfiti, pač res bolj spoznaš znamko, dekleta, kaj se dogaja v backstagu... leta 2009 pa so kar nekaj nametali skupaj. To leto so naredili tekomvanje in iskali dekle, ki bo en izhod hodila z ostalimi VS dekleti. Že leta 2007 so to naredili in se je v Pink segmentu tako pojavilo dekle, ki je zmagalo (Katie Wile), ampak to leto so iz tega naredili več kot pol urno zadevo in vse skupaj je bilo brezveze... v zadnjem segmentu se je potem sprehodila Kylie Bisutti, ki je zmagala... leta 2007 so prikaz tega tekomavanja naredili 3/4 krajšega. Polom.

Potem mi ni bilo jasno tudi nekaj zadev kar se manekenk tiče. VS zagovarja postavne, fit, z oblinami... in potem se Abbey Lee Kershaw pojavi kar 3x pa se mi res ne zdi primerna za to znamko. Chanel Iman na prvo žogo tudi ne, ampak od nje dobiš vsaj nek pozitiven vajb. Potem osebno me je ful razočarala Caroline Trentini... and so on and so on... (tudi o starih showih bi lahko naredila po več objav, če bi hotela vse pokomentirat :) )
Fantasy bra je nosila Marisa Miller.
Adriana Lima in Karolina Kurkova sta bili v tem času na porodniški in ju zato ni.


Pa poglejmo kaj mi je bilo (bolj ali manj) všeč...od Alessandre prvi in zadnji mi niti nista, ampak mi je pač ona ful uredu, mi je imela pa tu najslabše outfite...

Prvi segment se je imenoval Star Trooper. V V-ju so, kot že rečeno, peli The Black Eyed Peas.

Prva se je sprehodila Alessandra Ambrosio

Miranda Kerr


Maryna Linchuk

Izabel Goulart


Candice Swanepoel

Erin Heatherton


Drugi segment se je imenoval All Abord, v V-ju so nastopili plesalci, ki niso bili tako zelo moteči, plesali so na komada Kings of Leon: Sex on Fire in The Police: Message in a Bottle. Ampak outfiti... a-a, razen en...

Rosie Huntington-Whiteley



Tretji segment, PINK Planet. Najmanj všečni Pink ever. Je bil pa v V, postavljen njihov Pink pesek, tako da vsaj moteče ni bilo. V odzadju sta se vrtela komada Kings of Leon: Use Somebody in The Four Tops – It’s the same old song.

Behati Prinsloo


Candice Swanepoel

Erin Heatherton


Elyse Taylor

Chanel Iman


Četrti segment Enchanted Forest. Oder je bil temu primerno okrašen, glasbena podlaga pa The Script: The Man Who Can’t Be Moved.

Heidi Klum se je le dober mesec po porodu, enkrat sprehodila po modni stezi, sicer je bolj oblečena kot ne, ampak dobro.

Miranda Kerr

Alessandra Ambrosio

Candice Swanepoel

Tatiana Kovylina


In še zadnji, Romantic Journey. V V-ju so pol peli, pol se nekaj premikali na komad Happy od Leone Lewis (remix).

Marisa Miller

Miranda Kerr


Rosie Huntington-Whiteley

Alessandra Ambrosio


Najljubši izhod? Prvi in zadnji še najbolj sprejemljiva, a rečem prvi, ker mi je bilo všečnih več lookov, ampak je res sitno, ko toliko kažejo BEP.

1 comment:

  1. Joooj, komej čakam to objavo! Ker vem, da jo boš obdelala v detajle! :)
    Ampk res imajo hude postave - dejansko so fit..

    ReplyDelete