Monday 26 March 2012

7 reasons why we love spring?

Saj bi pizdila, kako razočarana sem nad tem, da se folku je*e za stanje v državi in o temu, da me je sram v kaki državi živim, ampak mogoče ob kaki drugi priložnosti. Ko človek misli, da slabše ne more biti pa woolaa, se spet zgodi ali predlaga kaj idiotskega. Svašta. So nekateri blogerji (Irena Sirena, Iztok Gartner) že dovolj dobro zapisali oz. redno pišejo o aktualnih stvareh, tako da ta moment ne mislim še sama... pa malo prezgodaj je, da sem spet slabe volje. No, vikend je imel tudi nekaj dobrih momentov - zmagi Simčiča in Zavca, tako da nadaljujem v pozitivnem duhu (če je že vse ostalo v Sloveniji v k***u).

Tokrat, razlogi zakaj imamo radi pomlad! Saj verjetno res niso težki za ugibat kajne?

Viva la barve! Spet je čas za svetle odtenke in bolj drzne kombinacije!




Poležavanje na travici/ležalniku/klopci v parku, z najljubšo glasbo v ušesih, z dragim, s pesotom ali prijateljico ter martinčkanje in prvo nastavljanje sončnim žarkom.



Končno lahko odložimo jakne in zimske puloverje, ter se oblečemo in obujemo v lahkotnejša oblačila in materiale... oblekice z rožicami, ledr, trenčkot, jopice, balerinke, all starke, majčke s potiski... pa celi kup modnih dodatkov še bolj zaživi - od zapestnic, šalov, rutk do sončnih očal, fedor in drugih pokrival.



Kofetkanje, kosila in druženje na sončku. Ga ne poznam človeka, ki se tega ne veseli... mmmmm...



Športne aktivnosti se selijo na zrak - tek, kolesarjenje, rolanje, tenis, badminton, lovljenje po travi (don't judge, ampak se prepustite igrivosti), joga na prostem, planinarjenje & pohodništvo in še in še. Veliko je možnosti za gibanje, tako da le v moving, nema izgovorov! Če niste vajeni rednega miganja pa naj vam bo motivacija, da otvorite 'misijo plaža'.



Branje (plus, na žalost bo ta čas tudi za učenje) ima spomladi poseben čar, saj je možno ob lepem vremenu iti brati nekam na prosto ali pa vsaj izven hiše, na balkon/teraso.



In nenazadnje, narava se prebuja... ptičke poslušamo vedno bolj zgodaj, ker se dnevi daljšajo... prebujajo se tudi druge živali, vse cveti... čas za krasne izlete v naravo.

No comments:

Post a Comment