Thursday 1 March 2012

Elton John Oscar Party 2012 - fashion 1/2

In gremo naprej na zabavo Elton Johna, ki je v času Oskarjev.

Nosečka Alessandra Ambrosio je čudovita v Robertu Cavalliju, nogo pa nam kaže tudi Irina Shayk v snežno belem Versaciju.



Med črnimi sta mi bile najljubši Nina Dobrev v J. Mendela in Michelle Rodrigue, na sredini pa Paz Vega v Stephane Rolland Haute Couture.



Kot vidite, je bilo tudi tu ogromno beline: 'pepelkasta' Angela IsmailosCamille Grammer v Tony Ward Couture, krasna Torrey Devitto, desno pa še ena nosečka, Kourtney Kardashian v Raoulu.



Barvne lepotičke: Ashley Tisdale v rdeči obleki Marie Lucie Hohan, Heidi Klum v rumenem Versaciju in Zhang Ziyi v modrem Elie Saabu.



V nude barvi so bile kar všečne: Dita Von Teese v Jenny Packham, Bar Rafaeli v Robertu Cavalliju in Lydia Hearst. Dita je itak vedno klasa zase, zelo všeč mi je frizura Lydie.



Kar solidne so mi: Malin Akerman v Sportmaxu, Karolina Kurkova v Armani Privu in Katy Perry v Blumarine.



Manj pa: Marisa Miller v Johanni Johnson, Anne Heche v Dolce & Gabbana ter Anna Paquin v Pucciju.



Miley Cyrus v Robertu Cavalliju, Brooklyn Decker v Valentinu in Danica McKellar v obleki Alberta Makali. Nad nobeno nisem navdušena, Miley se mi v tej obleki prav izgubi, obleka nosi njo in ne obratno.



Malo lesketa in bleščic mi zna bit tudi všeč, recimo kot na Daisy Fuentes, Terri Seymour in Sofii Milos, kar se tiče pa Kathleen Robertson - no, no.



Še štiri barvne za konec prvega dela: Jessalyn Gilsig, nežno rumena Kelly Osbourne v Georges Hobeika Couture, violična Stana Katic in živo rumena Sarah Scott. Vzamem prvo in zadnjo.

No comments:

Post a Comment