Thursday 22 March 2012

Where are they now? After Lost, part 1

Maja bo 2 leti odkar se je končala serija Lost pa sem malo pobrskala kaj počnejo igralci sedaj?

Evangeline Lilly, igrala Kate Austen. Že med snemanjem Losta smo jo videli tudi v filmih The Long Weekend (2005), The Hurt Locker (2008) in Afterwards (2008), lani v Real Steel, videli pa jo bomo v The Hobbit: An Unexpected Journey in The Hobbit: There and Back Again v vlogi vilinke Tauriel. Lanskega maja je postala mamica sinu Kahekili-ju, s fantom Normanom Kalijem.


Matthew Fox (Jack Shephard) je že med snemanjem Losta nastopil v nekaj filmih (We Are Marshall, Vantage Point, Speed Racer), letos ga bomo videli v Alex Cross, drugo leto v World War Z, trenuno pa snema film The Emperor. Sicer pa še vedno poročen (od leta 1991) z Margherito Ronchi, imata 2 otroka 13-letno hči Kylo in 10-letnega sina Byrona.


Josh Holloway (James 'Sawyer' Ford) - ujeli smo ga lahko v enem delu serije Community, tv filmu Five (2011) in manjši vlogi v Mission: Impossible - Ghost Protocol. Drugo leto ga bomo videli v Battle of the Year: The Dream Team. Še vedno je z dolgoletno partnerico, od leta 2004 tudi ženo Yessico Kumala, njuna hči Java pa bo kmalu dopolnila 3 leta.


Ian Somerhalder (Boone Carlyle) je bil ironično prvi lik, ki je postal del ekipe Lost in tudi prvi, ki se je poslovil v seriji. No njegov čas v serijah pa je napočil pred dobrima dvema letoma, saj je postal top s serijo The Vampire Diaries, kjer igra Damona Salvatorja. Leta 2008 je bil tudi v filmu The Lost Samaritan, leto kasneje v Wake in The Tournament, predlani v How to Make Love to a Woman. Od leta 2010 hodi s soigralko v TVD, Nino Dobrev.


Medtem Ianova Lostovska polsestra, Maggie Grace (Shannon Rutherford) pridno lovi vloge v filmih. Videli smo jo v Taken (2008), Malice in Wonderland (2009), Flying Lessons (2010), Knight and Day (2010), The Experiment (2010), Faster (2010), lani v The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1, letos jo bomo v Lockout, Decoding Annie Parker, Untitled Taken Sequel in The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2, drugo leto pa v Relative Insanity. V času Losta se je šušljalo naj bi bila par z Ian Somerhalderjem, med 2008 in 2009 pa je bila v zvezi z Blake Mycoskijem.


V filmih srečujemo tudi Michelle Rodriguez (Ana Lucia Cortez): Fast & Furious (2009), Avatar (2009), Tropico de Sangre (2010), Machete (2010), lani v Battle Los Angeles in Blacktino, letos pa jo bomo videli v InAPPropriate Comedy ter Resident Evil: Retribution, drugo leto pa bo spet Letty v The Fast and the Furious 6, posodila pa bo tudi glas v animiranem filmu Turbo.


Še nekaterim Lostovcem gre prav dobro v serijah zadnje leto.
Marsha Thomason (Naomi Dorrit). Ha, se mi je v seriji White Collar zdela od nekje tako znana pa se nikoli nisem spravila pogledat! Iz Losta, dddd :) Med Lostom in White Collar, kjer igra detektivko Diano Barrigan je bila še v nekaj delih serij Easy Money, General Hospital, Make It or Break It in nedavno v 2 Broke Girls. Leta 2009 se je poročila s Craig Sykesom.



Nestor Carbonell (Richard Alpert) je zaigral v nekaj serijah, a mu še najbolj obetavno kaže z zadnjo Ringer v vlogi detektiva Victorja Machada. No tudi v filmih smo ga videli: leta 2008 v Killer Movie in The Dark Knight, v prihodnje pa ga bomo v For Greater Glory, Noah's Ark: The New Beginning in The Dark Knight Rises. Od 2001 poročen z igralko Shannon Kenny, imata 2 otroka: Rafael (letos bo star 10 let) in Marco (letos bo star 7 let).


Michael Emerson (Ben Linus) je tudi zaigral v nekaj serijah, ampak še najbolje mu kaže s Person of Interest v vlogi Harolda Fincha. Od leta 1998 poročen s Carrie Preston.


Daniel Dae Kim (Jin Kwon) - od leta 2010 igra v uspešni seriji Hawaii Five-0 v vlogi Chin Ho Kellyja.



Jorge Garcia (Hugo 'Hurley' Reyes) - po Lostu je igral v delu nekaj serij (How I Met Your Mother, Fringe in Mr. Sunshine), trenutno pa mu bolj obetavno kaže s serijo Alcatraz, kjer igra Dr. Diego Sota.

No comments:

Post a Comment