Friday 23 March 2012

Where are they now? After Lost, part 2

Nadaljujem z igralci, ki smo jih videli v seriji Lost in kaj kaj počnejo sedaj...

Emilie de Ravin (Claire Littleton) - predlani videna v filmih Rogues Gallery, Remember Me in The Chameleon, letos bo v Love and Other Troubles. Leta 2005 jo je po 3. letih zaprosil Josh Janowicz, poročila sta se leto kasneje, leta 2009 pa se je govorilo o ločitvi.



Njen ljubezenski interes iz Losta, Dominic Monaghan (Charlie Pace) je še vedno prisoten v serijah in filmih. Po Lostu je igral v seriji FlashForward, ki je obetala, a žal ostala pri eni sezoni, tudi z naslednjo Goodnight Burbank ni bilo napredka. Filmi, lani smo ga videli v filmu The Day, letos pa bo v Soldiers of Fortune in Blood.


Harold Perrineau (Michael Dawson) je tudi v serijah in filmih. Po seriji Lost je igral še v seriji Blade, letos ga bomo videli v novi komični seriji The Wedding Band; filmi: predlani v The Killing Jar, Case 219, lani v Seeking Justice, letos sledijo Transit, Zero Dark Thirty in Sunset Stories, drugo leto pa Sexy Evil Genius, Snitch in Inferno: A Linda Lovelace Story. Z ženo Brittany imata 2 hčeri: Aurora bo letos stara 18 let, Wynter Aria pa 4 leta.


Elizabeth Mitchell (Juliet Burke) po Lostu je še najboje kazalo s serijo V, a s ni obdržala. Lani je bila še v filmu Answers to Nothing. Od leta 2004 poročena z igralcem Chrisom Soldevilla, imata 6-letnega sina C.J.-ja.


Sonya Walger (Penelope Widmore) je kot Dominic igrala v seriji FlashForward, potem še v nekaj delih In Treatment, letos pa bo v novi seriji Common Law. Lani je igrala še v filmu The Factory. Leta 2009 se je poročila s Daveyem Holmesom.


Sonyin dragi iz Losta, Henry Ian Cusick (Desmond Hume), igra trenutno v seriji Scandal. Henry se je po 14. letih z Annie, leta 2006 tudi poročil; imata pa 3 sinove - Elias bo letos star 18 let, Lucas 14, Esau 12.


Jeremy Davies (Daniel Faraday). Omembe vredno, v seriji Justified igral kot Dickie Bennett, bil tudi v filmu It's Kind of a Funny Story (2010), in pa lani v dveh kratkih Animal Love in Death and Taxes.


Terry O'Quinn (John Locke) tudi on je bil v Hawaii Five-0.


Yunjin Kim (Sun Kwon). Po Lostu je bila v dveh filmih: Hamoni in Sim-jang-i Ddwooin-da.



Naveen Andrews (Sayid Jarrah) bomo po dolgem času, letos videli v seriji Sinbad, kjer bo igral Lorda Akbarija.


In še največja sprememba, saj je iz fantiča postal odrasel. 19-letni Malcolm David Kelley (Walt Lloyd). Videli smo ga še v seriji Gigantic.

No comments:

Post a Comment