Monday 19 September 2011

Emmy Awards 2011 and fashion

No najbolj zanimiv del nagrad Emmy je bil že pred samo prireditvijo. Red carpet itak :) Za očke si spočit na lepih oblekcah... na slikah, grem tudi tokrat od leve proti desni, da ne pišem vedno...

Začenjam z najbolj vpadlivimi rdečimi oblekami. Nina Dobrev (levo) je končno zadela v nulo in zgleda čudovito v obleki Donna Karan (ponavadi, da nase obleko, kot da, gre na maturaca). Na sredini fejst babnica, Kate Winslet v obleki Elie Saaba in pa Lea Michele v obleki Marchesa (desno).


Potem Angela Kinsey (levo), Kerry Washington (v Zuhair Murad) in nežnejši odtenek rdeče Sofie Vergara (v obleki Vere Wang).


Ramena sta kazali Connie Britton in Elizabeth McGovern. Prva v temnemu odteneku rdeče (btw, nisem fenica teh preklanih kril), druga že bolj violična.



Črnih oblek je tudi tokrat precej, od enostavnejših do tistih z dodatki.

Kaley Cuoco v zelo lepi obleki, a kaj ko ne morem prebolet te dolžine; všečni tudi Michelle Forbes in Gretchen Mol (razen tele naramnice od bikinija me precej motijo; pa ne samo pri njej, ampak še pri nekaj dekletih tu pa tudi ne mislim pri vsaki pisat).



Anna Torv, Christine Baranski in Naya Rivera.



Presenetljivo dobro izgleda Kelly Osbourne (čeprav ta smile je kripi) - oblekca J. Mendela je prima, na drugi strani pa je Lena Headey, ki je sicer zapeta 'do vratu', ampak lepa.


Črnino so popestrile - Julie Bowen (v obleki Oscar de la Renta), Evan Rachel Wood in Emily Blunt pa se lesketata v kreacijah Elie Saaba.



Še Gwyneth Paltrow (v obleki Emilia Pucci) in Jenna Ushkowitz z dodatkom beline.



Nekaj je bilo tudi modrih toalet. Amy Poehler, Dianna Agron (v Roksanda Ilincic) in Katie Holmes (v Calvin Klein). Amy me pušča ravnodušno, pri Dianni me moti kroj od pasu navzgor, Katie uspešno zakriva svojo suhcanost.


Claire Danes je čudovita v obleki Oscar de la Renta, zraven pa Cobie Smulders v svetejši zadevščini Alberta Ferretti.


Belo so zvezdnice kombinirale predvsem s srebrno..
Če je na Cari Buono problem le obleka, ker ji kroj ne dela usluge, je na Jane Krakowski skeri tudi pretirana zagorelost. Desno še Julianna Margulies (v Armani Prive), kjer je zgornji del, pardon, kot bi v stiropor naredil luknjice..



Potem zeh zeh - Jennifer Carpenter, Maria Bello ter Taraji P. Henson (v Blumarine).


Cat Deeley je med podobnimi si oblekami še najboj vredi, nosi Monique Lhuillier. Christina Hendricks je imela na sebi kreacijo Johanna Johnson in izjavila, da je poskusila le to obleko in je bila kar takoj za to, da jo bo nosila. Fail. Grozna mi je, plus prva stvar, ko sem jo videla semšla preverit, če gldam slike od letos, ker je podobno zadevščino že nosila. Njena soigralka, Elisabeth Moss ima na sebi Marcheso.



V roza smo videli Paz de la Huerto, Rashido Jones in 'punčkastno' Jaymo Mays (iz kolekcije Zuhair Murad).



V bolj močni koralni barvi je luštna 20.letna Sarah Hyland (obleka Christiana Siriane).


Ne nismo še konec...
Project Runway kreacijo nosi Heidi Klum, Julia Stiles je medtem v Georges Hobeika Couture, desno Heather Morris. Skupno vsem je, da mi noben kroj ni pretirano pri srcu.



Med najbolj barvitimi oblekami je gotovo Bonnie Bentley. Voditeljica letošnjih Emmyjev, Jane Lynch, je v obleki David Meisterja zgleda super. Kristen Wiig se je obleka v kracijo Zaca Posena pa še zlata Padma Lakshmi. Bonnie plus za odstopanje na ne kričeč način, Jane za enostavnost, barvi kristen in Padame mi pa ne ležita, čeprav obema obleki lepo pristojita.



Tu sta še gospodični, ki sta pihnili neznano - Minka Kelly (v Dior) in Olivie Munn. Polom, punca je drugače veliko bolj postavna, tale obleka pa tega gotovo ne kaže.



Skoraj pozabila pa bi naslednje... tako, da niso usklajene med barve, ker sem ji naknadno dodala...
Aubrey Plaza v beli kreaciji Juana Carlosa Obande, v čudoviti modri Kyle Richards (samo tele roke kar malo strašijo ali je pa samo ta poza taka) in všečna Lara Spencer.


Za konec pa še simptična Louise Roe, Maria Menounos (v obleki Emanuela Ungaro) in zelo verjetno fail večera Phoebe Price.


Zmagovalka: Nina Dobrev brez pomisleka.Čudovita je! Hole package!
Runner up: Claire Danes - krasna je, samo od bikinija odtisi me motijo.
Not bad: Kate Winslet, Sofie Vergara, Kelly Osbourne, Lena Headey, Evan Rachel Wood, Sarah Hyland, Aubrey Plaza, Louise Roe.
Big no no: Christina Hendricks, Olivie Munn, Phoebe Price.

1 comment: