Friday 9 December 2011

ANTM, season 17

Pred meseci sem pisala, da se je začela nova sezona America's next Top Model, sezona 17 (tu), in ker se je nedavno končala nekaj besed o tem. Če je še niste pogledali in ne želite spoilerjev, je čas da nehate brati objavo...

Skratka, ta sezona je bila še bolj dramatična, ker so se za naslov potegovala dekleta, ki so že tekmovala v prejšnjih sezonah. In letos so želeli, ne samo dober model (ker to so pač kao že vse sedaj), pač pa dekle, ki bo zvezda na vseh področjih, tako da niso bile v ospredju le fotografije, morale so oblikovati tudi svoj parfum, svoj komad... skratka celi brand.


Finalistke so šle tokrat na grško Kreto, kjer so imele finalne izzive... meni so bili ful všeč njihovi looki tam, ker je bilo veliko navdiha v grških boginjah. Love it! Zadnja, ki je šla domov pred final 3 je bila country girl, Laura.

Lisa, Laura, Allison, Angelea

Finalistke so imele še zadnja slikanja za Covergirl, posnele oglas, vse tri hodile po finalni modni brvi... in potem naj bi sledil trenutke resnice... običajno še pred tem izločijo eno dekle in hodita le dve... No tokrat se to ne zgodi... žirijo pokažejo spet za svojo mizo v Ameriki, kjer se odločajo o temu katera ostane in zelo skopo povejo, da se je tokrat že po končanih snemanjih nekaj zgodilo... Tyra omeni nenavadne okoliščine, Nigel pa nadaljuje, da so producenti oddaje in tv hiša izvedeli nekaj o Angeli, kar jo avtomatično diskvalificira iz tekmovanja, zato sta finalistki Lisa in Allison. Glede na to, da se gredo neko odprto politiko bi lahko vsaj pojasnili celotno zadevo in bili fer do gledalcev. Sama sem malo pobrskala in naletela na govorice, da naj bi Angelea prvotno zmagala, a je to informacijo objavila na Facebooku in to še preden je oddaja sploh prišla na tv, kar je seveda big no no (verjetno imajo pogodbo, da o tem molči do konca). Potem so seveda morali še enkrat posneti finale, kjer je zmagala 30 letna Lisa.

Lisa, Allison, Angelea za Covergirl

Lisa je res glasna in odštekana, tako da ni bilo presenečenje. Sama sem proti koncu navijala za Allison in Lauro.

Za zaključek pa še najbolj pozitivno presenečenje v sezoni zame. Dekleta so morala v enem delu napisati svoj komad in posneti spot... nisem pričakovala, da bodo tako dobro opravila svoje delo! Komadi so prav keči, čeprav so kratki. Vsaka ima svoj stil, evo jih...
Meni naj so od Allison, Angele in Alexandrie (čerpav jo je boleče gledati, ker se tako robotsko premika).

Od Allison Harvard: Underwater


Od Angeli Preston: I'm Here



Od Lise D'Amato: I be like Woah



Od Dominique Reighard: Tooch Ya Booty



Od Alexandrie Evertt: Go, Go, Go



In Shannon Ratliff: World Go Round

No comments:

Post a Comment