Monday 26 December 2011

Pirotehnika sux!

Pred enim tednom so po medijih pravili, da se je začela prodaja pirotehnike. Wrong! Prodajna mesta so bila odprta že pred tem datumom, ki je zgolj uradni in dovoljuje, da se lahko začne s prodajo izdelkov, katerih glavni učinek je pok. Od danes pa do 2. januarja pa je metanje/pokanje tudi uradno dovoljeno. Vsi vemo, da se poka že prej in včasih še kasneje...


Pokanja ne prenesem in enostavno ne kapiram, zakaj za vraga že ne prepovedo tega? Ker, če koga te stvari zabavajo so mulčki, ki jim v glavi marsikaj fali, vsi ostali pa naj****: živali, otroci, starejši + verjetno 3/4 ostalega prebivalstva, ki ne razumemo v čemu je fora tega? In tistim, ki se to dopade - a lahko sama vam mečem v bližino pa da vidimo, če vam bo še tak super fino? Medtem, se opozarja na pokanje, kakšne poškodbe lahko pusti in tako dalje, ampak ZAKAJ se potem sploh dopušča to? Zakaj ne moreš na ulici uživat ob glasbi, v fajn družbi, pač pa moraš biti pozoren na idiote okrog sebe, ker jim je zabavno metat in strašit ljudi?! In v primeru, da pride do nesreče potegneš ta kratko in če je nesreča huda, ti nobena odškodnina, ne nič, ne pomaga! Pa še to je vprašanje, če te bandite sploh dobijo in kaj jim sploh preti?


Ljudje, ne ga srat in ne mi rečt, da se ne da drugače zabavat kot z eno je*e*o pirotehniko! Pazite nase!

3 comments:

  1. Tukaj se oglaša še ena, ki ji pirotehnika ni všeč.

    ReplyDelete
  2. Tud jst se čist strinjam, da bi moral ukinit oziroma vsaj omejit pirotehniko - predvsem petarde..najbolj sem pa proti zarad tega, ker živali spravi v veliko stisko..
    Meni bi blo čist dovolj, če bi v večjih krajih organizirali en ognjemet, vse ostalo pa prepovedali..

    ReplyDelete