Saturday 3 December 2011

VSFS 2011: 3 times runway girls (part I)

Kot obljubljeno sledi še pregled po manekenkah, ki smo jih videli na VSFS 2011. Najprej punce, ki so hodile v treh segmentih. Teh je bilo 10.

Segmenti so se zvrstili takole:
1. Ballet
2. Superangels
3. Passion
4. Aquatic Angels
5. I put a spell on you
6. PINK

Tule je prva polovica lepotičk.

Miranda Kerr (v segmentih 1, 4, 5: prvi in peti segment je zaključila, četrtega pa otvorila)
28 let, Avstralka, 175cm, poročena z Orlandom Bloomom s katerim sta se videvala od leta 2009, letos pa se jima je rodil sin Flynn, trenutno rangirana na 8.mestu na strani models.com
V backstagu mi je Miranda zgledala kar malček utrujena, ampak na pisti se to ni poznalo. Všeč mi je njena energija, nekako 'mirna', ampak elegantna. Pa zame (kot veste) ima eno najboljših postav. Tisti wink na koncu prvega segmenta pa itak zmaga :)



Alessandra Ambrosio (v segmentih 1, 3, 5: tretjega je odprla)
30 let, Brazilka, 177cm, njena boljša polovica je Jamie Mazu, s katerim imata tudi 3.letno hči Anjo, trenutno rangirana na 24.mestu na strani models.com
Alessandra je tudi ena tistih, ki vedno razturajo in jo lajkam very much. Mogoče mi je blo mal nelogično letos edino to, da je imelo ene par manekenk kar precej podobne outfite, recimo tu sta si prvi in tretji look kar podobna. Meni je bila najboljša v tretjem segmentu Passion.



Candice Swanepoel  (v segmentih 1, 3, 5: odprla prvi segment oz. sam show)
23 let, rojena v Južni Afriki, 175cm, trenutno rangirana na 18.mestu na strani models.com
Ona je ena tistih deklet, ki ti lahko gre na živce samo zato, ker ji ni treba nardit NIČ pa zgleda awsome. Ne resno: nasmeji se in je to to, niti ne rabi ne vem kakih poz delat, ker bi blo potem že over the top. V prvem segmentu mi je bila najbolj všeč.



Adriana Lima (v segmentih 2, 3, 5: odprla drugi segment in zaključila tretjega)
30 let, Brazilka, 178cm, leta 2009 se je poročila s srbskim košrkašem Markom Jaričem, s katerim imata tudi 2 leti staro hči Valentino
Adriana je res show zase, ma res tak močen nastop. Za moj okus včasih malo pretirava z vsemi izrazi in kretnjami, ampak to je ona. V petem segmentu mi je bla najbolj všeč, ker se mi zdi, da ji je že sam look tak všeč, da kar žari.



Erin Heatherton (v segmentih 2, 4, 6: drugi segment je zaključila, šestega pa odprla)
22 let, Američanka, 180cm
Oh Erin. Ko sem jo leta 2008 prvič videla na VSFS, ko je hodila za Pink, mi je bila takoj všeč: taka nasmejana, pozitivna pa njene pegice,... cukr no. Sem jo začela spremljat in... pol si je dala popravit nos! Joj :( Še kar ne morm prebolet tega, ja čisto vsakič ko jo vidm se vprašam: zakaj? Ker staremu ni čisto nič manjkalo... in letos se mi je zdel mal sumljiva v ustnice, ampak upam, da se motim!
Pri segmentu Superangels, ne vem točno kaj je hotela s to pozo? A prstan pokazat ali kaj? Kakorkoli se mi zdi, da se ji je mal ponesrečeno. Noro všeč, mi je bila v četrtem segmentu, tisti nasmeh in pogled vstran na koncu piste. Love it! Pa pri Pink mi je bila tudi super, če bi jo pa Nicki pustila na mir bi bilo pa še boljše: tako pa jo je na koncu piste zvrtela, namesto, da bi lahko v miru pozirala :) Pa eno boljših postav mi ima.


Vsaka po svoje mi je tu zelo všeč!

1 comment:

  1. Sami lepi angelčki..Ampak od teh sta mi Miranda in Adriana najljubši..
    Miranda zato, ker je tako prizemljena (vsaj zdi se mi) in elegantna..Pa z Orlandom sta tako kjutsi parček :)
    Za Adriano pa niti ne vem zakaj..Taka spešl mi je :)

    ReplyDelete