Thursday 27 September 2012

Emmys 2012 close up 1/2

Še nekaj close upov na Emmyjih 2012.

Allison Williams. Naravna, malo make-upa, krasne okice, nosi pa nakit Freda Leightona.



Zgornja polovica slike pripada Kat Dennings, ki nosi nakit Neila Lana, v laseh pa ima znamko Jennifer Behr. Spodnja leva stran je namenjena Julie Bowen, ki je imela torbico Swarovski in uhane Bochic. Na desni polovički je Maria Menounos, ki je nosila čeveljce Casadei. Tale rdeča šminka na Kat je kar močna, prav tako nisem navdušena nad zapestnico (mar bi nosila samo prstan).



Nisem fanica Hayden Panettiere, ampak tu mi je bila res všeč. Nosila je nakit Harryja Winstona, čevlje Giuseppa Zanottija in torbico Judith Leiber.



V levem kotu zgoraj je Melissa Rauch (nosila torbico Rebecce Minkoff in nakit Open Hearts), poleg nje pa Morena Baccarin. Spodaj rumena kjutsi Renee Bargh in Leslie Mann zraven (nakit Lorraine Schwartz).



Sofia Vergara je nosila nakit Neila Lana, frizuro pa je imela zapeljivo, spuščeno in skodrano.



Zgornjo stran slike si delita Claire Danes (nakit Lorraine Schwartz) in Giuliana Rancic, spodnji del pa je namenjen Ginnifer Goodwin, ki je bila v Louboutinkah, torbica od znamke Ferragamo, nakit pa od Rona Pfeiffer.



Kate Mara. Nosi nakit Lorraine Schwartz, potrudila pa se je tudi pri frizuri. Ta se mi zdi iz enih zornih kotov super iz drugih pa precej manj.



Čop in figica. Na zgornjem delu je Kelly Osbourne, na spodnjem pa Emily VanCamp. Kelly nosi nakit Martina Katza, Emily Van Cleef and Arpels, medtem ko obe nosita torbici Judith Leiber.



Sarah Paulson je imela torbico Rogerja Vivierja in nakit Lorraine Schwartzs. Pa lušno frizurco ima.



Julianne Moore ter Kerry Washington si delita zgornji del slike. Julianne nosi nakit Freda Leightona, Kerry torbico Kotur. Spodnjega del pripada Leni Headey in Padmi Lakshmi.



Še Heidi Klum, ki je bila od glave do pet v eni barvi. Čeveljci so od Charlotte Olympie, nakit od Lorraine Schwartz.


No comments:

Post a Comment