Wednesday 26 September 2012

Emmys 2012 fashion part III

In še tretji del na Emmyjih 2012.

Za začetek tretjega dela noge. Heidi Klum v Alexandre Vauthier Couture, Jena Malone v J. Mendelu in Phoebe Price.



Razkazujejo jih tudi Alexandra Breckenridge, Alixandra von Renner in Giuliana Rancic v Romoni Keveza. Od vseh šestih mi je Giuliana še najbolj všeč.



S spremljevalko v modrem je bil Ben Feldman, potem pa Betsy Brandt in Sophie Mcshera v manj všečni zeleni.



Bleščeče. Jane Krakowski v Kaufmanfranco, Kerry Washington v Vivienne Westwood, Lucy Liu v Versace in 17-letna Morgan Saylor. Bleščice in jaz se ne razumemo, če pa bi mogla vzet eno bi Jane.



Ellen DeGeneres in Portia de Rossi v Valentinu. Na desni stani slike še Amanda Peet v Calvin Kleinu.



Kroji, ki mi ne potegnejo. Mayra Veronica je u bistvu smešna zaradi rokavic, potem pa še Carla Gallo, Zosia Mamet v Bihbu Mahopatra in Lily Rabe v Tadashi Shoji.



Solidna je Mindy Kaling v obleki St. Johna, poleg pa Shannon Woodward.



Še štiri v tem svilnatem materialnu, ki mi je poredko všeč. Kathy Griffin, Kelly Osbourne in Kiernan Shipka obe v Zac Posenu ter Michelle Fairley.



Rožnata je bila Kenley Collins, na sredini Lindsay Pulsipher in desno Sufe Bradshaw.



Še nekaj parov. Vsi v temni. Aaron Paul in Lauren Parsekian, Max Greenfield in Tess Sanchez ter Tom Hanks in Rita Wilson.



Možje v črni in svetla dekleta. Elise Doganieri in Bertram Van Munster, Kimberly Brooks in James Van Der Beek ter Brooke Anderson in Kevin Frazier.



Zaključujem z Kevin Costnerjem in Christino Baumgartner, potem Michael C. Hall s punco Morgan Macgregor, Seth Meyers z Alexi Ashe ter Steve Buscemi z ženo Jo Andres.


Če ste zamudili prvi del - klik, ter drug del - klik.

No comments:

Post a Comment