Friday 7 September 2012

MTV Video Music Awards 2012 fashion

Dolgo časa nič, včeraj pa kar dva dogodka. Začenjam s prvim, ker je slabši in sicer MTV Video Music Awards 2012. Nagrajenci tu, mi pa gremo k oblekam!

Najprej največje presenečenje zame. Taylor Swift v obleki J. Mendela. Ker sem bila gotova, da bo spet v eni princeskasti obleki ali pa kratki z bleščicami. Medtem smo jo med nastopom videli v kratkih hlačkah in rdeče-beli majici. Glede na to da je njena nova plata z naslovom Red, je res vedno v temu stilu.



Njene kolegice so mi medtem groza in strah. Najprej Miley Cyrus v Pucciju.



Naslednja groza, Ke$ha v obleki Zaldy. Ne vem, a se samo meni zdita totalno umetni v faco? Sto plasti make upa al že kaki posegi?


Potem dve izredno oprijeti. Nicki Minaj v Versace pajacu (bijahhh kot vedno), Pink v obleki Stelle McCartney. Nicki ostaja opazna, Pink je hotela sporočit, da je po porodu nazaj s fit postavo.



Presenetljivo nevpadljiva je bila Katy Perry v Elie Saabu.



To lahko rečemo tudi za Rihanno v beli obleki Adama Selmana. Precej ponesrečena izbira, optično ji naredi ful bokov. Na sredini Christine Scott Bennett, desno pa Zoe Saldana v Salvatoru Ferragamu.


V hlačah/obleki smo videli še Kat Graham in Rito Ora v pajacu Emilia Puccija.


Crystal Reed v Alexandru McQueenu, Rashida Jones v Narciscu Rodriguez in Emma Watson v Peteru Pilottu. Oooooo, a lahko čevelce Crystal prosim? <3



Alicia Keys v obleki Alexandre Vauthierin. Ponovno zanimivo, kako je barva odvisna od luči in desna slika ponovno poziranje Angelina style.



Črne: Carah Faye, Demi Lovato in Elizabeth Reaser.



Pa malo bolj skeri temne: Amber Rose z zaročencem Wiz Khalifom (noseča ali nenoseča je wtf), na sredini Jessica Szohr in desno Regina Spektor.



Podelitve so se udeležile tudi zlate olimpijke ameriške gimnastične ekipe. McKayla Maroney (v Erin by Erin Fetherston), Jordyn Wieber, Kyla Ross, Gabby Douglas in Aly Raisman.


Najbolj dolgočasen trio pa za konec. Kislo se drži Holland RodenGage Golightly nam ponuja preveč kože in premalo stila, za konec pa še en no no, Jillian Rose Reed.


No comments:

Post a Comment