Tuesday 18 September 2012

TIFF fashion, part 3

Še preostanek oblek na TIFFu, ki se je končal v nedeljo. Prvi (klik) in drugi (klik) del ste videli že prejšnji teden... če vam zanimajo zmagovalci pa še dodaten klik.

Najprej Diane Kruger in Joshua Jackson na premieri Inescapable. Vedno sta super truper fletna! Diane nosi Valentina, Josh pa Louis Vuittona.


Photocall in premiera. Winona Ryder je predstavljala film Iceman, Penelope Cruz pa Twice Born (na photocallu v Emilio Pucciju, na premieri v Atelier Versaciju). Eh...


Rachel McAdams je prmocijo v Kanadi opravljala še za film Passion. Najprej slika iz intervjuja, potem pa na premieri v Pucciju. Film Thermae Romae sta medtem predstavljali Aya Ueto in Mari Yamazaki.


Štiri dekleta, ki sem jih zasledila na premierah filmov v prejšnjih dveh objavah pa jih na koncu spregledala. Kerry Bishé (za film Argo), Alice Englert (za film Ginger & Rosa), Maika Monroe na eni od zabav in 17-letna Madisen Beaty (za film The Master).


Azijske lepotičke: ponovno čudovita je Zhang Ziyi (v Marcu Bouwerju), ki je predstavljal film Dangerous Liaisons. V dolgi črni obleki je Zhu Zhu, črno-belega Chanela pa nosi Zhou Xun. Najmanj všečna od slednjih, na premieri Cloud Atlas, mi je Doona Bae.


Potem pridih Indije. Sridevi Kapoor na premieri filma English Vinglish, potem Sahar Biniaz, Willow Smith (na premieri Free Angela and All Political Prisoners) in modra Octavia Spencer (na premieri Smashed).


Pa še mami Willow, Jada Pinkett Smith v belem Tomu Fordu. Črno-modro kombinacijo je za premiero Hyde Park On The Hudson izbrala Laura Linney potem pa še dve klasični črni na dveh francozinjah: Monici Belluci s čipkami in Audrey Tautou z gumbki. Všečni.


Pa gremo počasi na dijo mijo. Erin Cummings, Abbie Cornish, Paula Patton in Tatyana Ali. Prvi dve premalo stila, preveč dekolteja. Paula bi lahko vedela, da tega še babice ne bi nosila, Tatyana pa je tudi pod povprečjem. Če se vam zdi znana pa ne veste kam bi jo uvrstili? Igrala je Ashley Banks v The Fresh Prince of Bel-Air.


Pihnila ga je tudi Kether Donahue, kjer ji obleka popolno uniči postavo. Potem veste, da ne gre brez skeri tetk... Charlotte Sullivan je strahovita že zaradi premočnega make upa, potem ponovno džizs Olivia Williams (na premieri Hyde Park On The Hudson) pa še večji wtf na Valeriji Marini (na premieri Paperboyja) in Wendy Crewson v živalskem potisku.


Dolgujem še, da vam popravim okus... Za konec, vedno awsome Johnny Depp, ki je promoviral film West of Memphis.


No comments:

Post a Comment