Sunday 23 September 2012

Ideas for new series (autumn 2012)

Danes bodo podelili Emmyje, ki jih bo vodil Jimmy Kimmel. Če ste že pozabili na nominirance jih lahko preverite tu - klik. Še prej pa nekaj predlogov za NOVE SERIJE, ki so/se bodo začele s to jesenjo. Sem pregledala kar lepo število novincev pa me nobena ni posebej pritegnila. Bo pa kar nekaj zanimivih serij po novem letu. No, mogoče mi potegne tudi kaka od naštetih ali priporočenih. Se pustim presenetit...

Go on sem že omenila (klik), sicer pa huuum? Ne vem še kateri seriji bi dala šanso. Mogoče...


- Revolution (premiera je bila ta ponedeljek)
Mitološka drama ustvarjalecev J.J. Abramsa (Lost) in Erica Kripka (Supernatural). Ja, spet neki postapokaliptični scenarij, kjer življenje poteka brez modernih tehnoloških odvisnosti. Trailer tu.


- Partners (premiera jutri)
Dolgoletna prijatelja, ki sta po poklicu arhitekta, se odločita za skupen biznis. Igrajo: Sophia Bush, Michael Urie, Nika Williams in David Krumholtz. Še ena komična serija, kjer se bo vse vrtelo okrog partnerskih in prijateljskih odnosev. Trailer tu.



- 666 Park Avenue (premiera 30. septembra)
ZF drama v kateri bodo združili moči stari znanci iz serij Terry O'Quinn (lost, Hawaii Five-0), Vanessa Williams (Desperate Housewives), Dave Annable (Brothers & Sisters), Robert Buckley (One Tree Hill) in Rachael Taylor (Charlie's Angels). Fancy obleke in spletkarsko vzdušje (kot kak mistični Revenge deluje). Za trailer klik.


- Arrow (premiera 10.oktobra)
Na prvi pogled precej teen zadeva, bo menda več kot to. Playboy Oliver (Stephen Amell) je bil pogrešan pet let, potem pa so ga našli... Logično se vrne spremenjen in se naskrivaj spremenija/oblači v Arrowa in se želi odkupiti/poporaviti napake iz preteklosti. Robin Hood in Batman v enem? Sem že skeptična priznam. Video tu.


- Nashville (premiera 10. oktobra)
Glasbena scena v country mestu Nashville. 40-letna Rayna James (Connie Britton) je bila včasih superzvezda, a njen čas zahaja, zato se mora združiti s teen senzacijo Juliette Barnes (Hayden Panettiere). Več tu.



- Hunted (premiera 19. oktobra)
Še ena (hot?) ženska vohunka Sam (Melissa George), ki so izdali lastni ljudje. Odloči se, da bo varuška, a težave ne izginejo. Klik za video.



Več novih serij na povezavi tu, nekatere zanimive bodo kot rečeno, prišle ven naslednje leto, tako da o njih več takrat...

No comments:

Post a Comment