Wednesday 12 September 2012

TIFF fashion, part 2

Nadaljujemo! Moda na TIFF. Če ste zamudili prvi del, klik.

Nina Dobrev in Emma Watson za film The Perks of Being Wallflower. Emma v obleki Erdem, Nina v Monique Lhuillier. Lepi, Nina je sploh krasna. Deluje sveže, lahkotno in elegantno.



Nina je bila čudovita tudi v rdečem Elie Saabu (na afterju filma Argo) in še enkrat v Moniqui Lhuillier (za intervju na Variety Studio).



Pa ponovno krasna in ponovno v Elie Saabu (na CCA TIFF zabavi). Upam, da me ne bo ta izjava pokopala, ampak mislim, da je končno presegla razne prom obleke v katerih smo jo prevečkrat videli.



Selena Gomez na novinarski konferenci za film Hotel Transylvania v usnjenih hlačah in beli jakni, na premieri pa v črni oblekici Alberti Ferretti. 'Ta mala' je cukr. Potem še Greta Gerwig (v Jason Wuju) za film Frances Ha in Gwyneth Paltrow (v Tom Fordu) za Thanks for Sharing. Obe nice.



Kate Hudson je bila na dogodku zaradi filma The Reluctant Fundamentalist. Levo na konferenci v Pucciju, pod belo kreacijo zraven pa se je podpisal Alexander McQueen. Preveč razpok zame. Amy Adams je medtem promovirala film The Masters, najprej na konferenci, na premieri desno pa v Marchesi. Žal predvidljiva.



Halle Berry za film Cloud Atlas obakrat v hlačah. Najprej na novinarski konfernci v usnjenih, zraven pa na premieri v Robertu Cavalliju in bluzi Monique Lhuillier. She can do better! Medtem je Naomi Watts promovirala film The Impossible. Na intervjuju je nosila Stello McCartney, na sami premieri pa Elie Saaba v barvi sivke. Ni slaba, ampak zapomnila si je ne bom.



Lily Collins (v Balmainu) in Liana Liberato (v Elie Saabu) za film Writers. Liana je na posamični sliki leva, Lily desna. Ena menih ljubših oblek je tale od Liane. Pa še vedno so mi krasni lasje na 'fishtail braid' način.



Anna Kendrick je ena tistih, ki je v Kanadi zaradi dveh filmov. Najprej na premieri filma End of Watch (v obleki Elie Saaba), potem pa še na premieri filma The Company You Keep (v obleki Mulberry). Na premieri prvo omenjenega filma je bila tudi soigralka America Ferrera (v Badgley Mishka). Pri prvi izbiri Anne me spet moti razpoka, pri drugi izbiri pa bi mi bil bolj všeč neopazen del v predelu prsi (sam vzorec se mi dopade). America solidna.



At Any Price je promovirala Maika Monroe, medtem ko sta Saoirse Ronan (v Alexanderu McQueenu) in Gemma Arterton (v Antoniu Berardiju) na premieri njunega filma Byzantium. Desno Emily Blunt, za drugi film, ki ga promovira tu in sicer Arthur Newman. Frizura Maike je še najbolj fletna od vsega kar nam te štiri slike ponujajo.



Zeleni sta bili soigralki za film To The WonderRachel McAdams (v Elie Saabu) in Olga Kurylenko. Brez pomisleka vzamem Olgo. Pri Rachel mi je všeč ta fora z enim rokavom, ampak teli izrastki od vratu dol kot bi bilo obleke preveč in jo bi stlačila za pas mi pa niso.


No comments:

Post a Comment