Wednesday 7 November 2012

Casting for Victoria's Secret Fashion Show 2012

Čeprav letos nisem veliko pisala o Victoria's Secret Fashion Showu, to ne pomeni, da se ga ne veselim! Ne morem verjeti, da je leto že naokrog! Danes se bodo dekleta sprehodila po pisti, sam šov pa se bo predvajal 4. decembra! Kot lani, bom vse analizirala, ampak po tem ko ga vidim, čeprav bodo slike zunaj že jutri.

Fantasy Bra bo nosila Alessandra Ambrosio (klik, klik), kakšni in katera dekleta so jih nosila do sedaj pa preverite - tu.

Glasbene goste sem tudi že omenila: Rihanna, Justin Bieber ter Bruno Mars (klik).

Nekaj o izboru deklet za VSFS 2012 v videu.


Med novimi dekleti, se najbolj veselim 19-letne Barbare Palvin, madžarske manekenke, ki ji že nekaj časa sledim preko Instagrama. Lepa v obraz in ubijalska postava. Taka kot naj bi bila VS dekle, ne pa Karlie Kloss.


Barbara je za VS že pozirala, bo pa to njena prva modna revija za njih.




Ste zamudili VSFS 2011? Pregled po segmentih (klik na segment): backstage slike, prvi Ballet, drugi Superangels, tretji Passion, četrti Aquatic Angels, peti I Put A Spell On You in šesti Club PINK ter zaključek. Pa še afterparty

Pa še pregled po modelih: dekleta, ki so se sprehodila 3x (klik za prvi in klik za drugi del); dekleta, ki smo videli 2x (del 1, del 2) in dekleta, ki smo videli le enkrat prvi in drugi del.

No comments:

Post a Comment