Wednesday 3 August 2011

Jabadabaduuuuu!

Vdiiiiiiiiiiiih!
Končno free! No ja, skorajda.
Včeraj je bil zadji delavni dan zame v teli službi prek študenta, ampak še kar v pogonu, skos hitim in že pridno pakiram pa še en kup opravkov. Odklop. In da je tole delo za mano sem vesela. Saj je bila zanimiva izkušnja, ampak ne tako malo stvari je bilo res wtf. Pa za to plačilo sploh, ampak je bilo celo opaženo, da sem res pridna in so mi 0,40€ zvišal urno postavko. To je pa že malo boljše glede na vse sra*je in delo. Skratka v akciji...

Ko bo avtoček poln (pa ne do te mere;)) pa gasaa proti morčku...


Iz danes na jutri ponoči je štart, potem pa več kot zaslužen relax, odklop (dejanski) in celebration .
Ja v petek imam rojstni dan in prvo presenečenje (big one) je že padlo. Moj Sonček se vsako leto abnormalno potrudi na ta dan, ampak ponavadi vsaj vem na kateri dan naj bom redi, letos pa je bilo že vnaprej.
Vzdih (ta zasanjani), hepi hipo.
Spet mi jo je 'ušpičil' pa drugič več o tem (naj vas mal firbec matra )...




Od jutri naprej me torej ni, tako da bo nekje do 16. avgusta počival tudi blog, edino danes še sledi foto-misel dneva. Sem kar nekaj časa tuhtala, če bi vseeno za par objav dala možnost, da mi samodejno objavi, pa sem si premislila. Počitnice naj bodo kar tak, kot je treba.


Sem pa, priznam, kar ponosna, da sem tudi tele dobre 3 tedne pridno objavljala, kljub 8h + na šihtu, po urco športala vsaj 4x tedensko + še druge stvari. Naporno, ampak mi je uspelo. Drži, da so bile nekatere objave mogoče mal bolj 'na hitrco', ampak še vedno nič manj 'jst'. In v glavi (ter na papirju) imam že lepo število novih idej za objave, ampak je za njih potrebno kaj več časa. Tako, da upam, da jih čimveč uresničim po dopustu.

Ho! Ne morm verjet, da je končno tu. Aaaaaaaaaaaaa!  



Tudi ostalim želim lepo preživete dneve, iskoristite jih kar se le da in lep dopust za tiste, ki se še odpravljate.

Pa ne pozabite po 16. avgustu spet pogledat kaj dogaja na blogu.

Mah mah do takrat, vsem skupaj

2 comments:

  1. uživaj na dopustu! :)

    ps: želim ti vse najboljše in najlepše! :)

    ReplyDelete
  2. Uživaj! Se beremo po počitnicah... :)

    ReplyDelete