Tuesday 2 August 2011

Naj družabne igre

Ko se ravno približuje morje, ena objava o družabnih igrah. Obožujem jih! Ljubezen izhaja iz otroštva, smo se preigrali še pa še. Imam kar lepo zbirko družabnih iger, tule pa je mojih TOP 6 (trenutno) ...

1. karte - vsestranske, priročne, za več različnih igr, prav večne bi lahko rekla. Poleg najbolj osnovnih, kjer je dbest remi, mi je superca tudi Enka. Tiste igre so mi sploh všeč, ko že misliš, da boš končal pa dobiš +2/+4/+5 pa se nadaljuje in nadaljuje.... in se porabi celi pok kart pa je treba ponovno premešati in akcija naprej!


2. Genialno - definitivno zasvoji. Za razmišljat (mogoče je res, da je vmes težko neki ful čvekat) + taki zanimivi vzorci pridejo ven vedno znova.

3. Trivial Pursuit - prijetno s koristnim, se načudiš ne/znanju in nasmejiš.

4. Activity - 1A za v družbo, smeha polno, je pa res da so ene besede res wtf!? :)

5. Monopoly - ja tudi ena 'večnih' iger, taka stalnica, ki se dopolnjuje in je kar lepo število izdaj. Ker igra traja je treba bit res v 'moodu' za to. Še bolj prima je, če je v stanovanju dovolj prostora, da se igro kar pusti tam in nadaljuješ naslednjič, da ni treba vsega zapisovat.

6. Spletke -  še ena strateška. Mogoče res ni več tok zanimiva, ko jo že nekaj časa igraš, ampak meni osebno vedno prikliče lepe spomine.

No comments:

Post a Comment