Tuesday 30 August 2011

MTV video music awards 2011

Filmske nagrade imam že lep čas raje kot glasbene. Razlog je predvsem, da veliko trenutno top glasbenikov (kar se lestvic tiče), ne poslušam. Kot drugo - tele nagrade so postale samo še šov, kategorije so že naravnost smešne.

No, v nedeljo so potekale MTV video music award 2011.

Nominirance in nagrajence lahko pregledate tukaj - klik.

Sam šov je bil, kot že rečeno, šov. Maškarade, veliko preoblačenja, letanja, dogajanja kar povsod. Čeprav drugi dan ni noben govoril o zmagovalcih pač pa o tem, da je šov 'ukradla' Beyonce s svojo novičko, da pričakuje otroka. No nekaj je bilo tudi gledljivih momentov.

* Recimo na začetku, ko je Lady Gaga nastopala v družbi kitarista Briana Maya (Queeni) - za ogled - klik (nastop se začne pri 3:30).

* Pa tale plesni poklon Britney Spears je bil tudi mega. Sem ga pa videla še preden sem zvedala, da notri pleše tudi Nika Kljun (del, kjer je komad Oops! ...I Did It Again). Ker med vsemi temi plesalci sem jo dejansko opazila, čeprav ni nobena skrivnost, da pleše amazing! Kapo dol. Posnetek pa tu - klik (točka se začne pri približno 1:35).

O zmagovalcih ne bi govorila, ker nimam pojma. MTVja ne gledam in poznam res malo spotov zadnja leta.

Lahko pa pogledamo še kak kostum. Pardon, obleke.

Najbolj izstopajoča gotovo - Nicki Minaj. Prosim ne s komentarji: Uuu, ta si pa upa. Danes je itak tko, da je že čudno in če si ne upaš. Kot pravi pregovor - danes lahko ljudi šokiraš samo še z dolgčasom.



Katy Perry se je preoblekla štirikrat.



Da so lahko tudi bergle za na red carpet sproča Jessie J.



Svetleče - Demi Lovato, Kim Kardashian in Victoria Justice (od leve proti desni).



Malo bolj všečno svetleče - Britney Spears in Kelly Rowland.



Najbolj umirjene - Adele v črni in Beyonce v svetli obleki.



Največje razočaranje zame - Zoe Saldana, ker se drugače res zna fajn zrihtat (levo). Zraven pa Miley Cyrus. Iz enega ekstrema v drug - od skoraj slečene do zapete do vratu. Why?

Pa še največja pluska za konec. Sicer mi ni všeč, da se tok mlade pupe tlačjo v ne vem kake obleke, ampak 19. letna Selena Gomez je tule prav fajna! Zraven pa 32. letna Katie Holmes - tale outfit ji res sede!


Dodano: iz youtuba so umaknili večino videov iz mtv video music awards, zato nekateri linki ne delajo več.

No comments:

Post a Comment