Friday 26 August 2011

Serije se bližajo...

Okej. Dons sm tak hepi! Sm prebrala (vir), da bo serija White Collar tudi 4. sezona. Ouuu jeeeeee!

U bistvu se še 3. sezona ni končala, ker imajo po destih delih pavzico in nadaljujeo šele pozimi. Jok jok... dolga bo, ampak, verjamem da, vredna čakanja. Že zdj pred pavzico so tako končal, da... joooj... jst bi še! Tim (v vlogi Petra) in Matt (v vlogi Neala) sta awsome! Ful ju je lušno gledat, prima kemijo imata pa tudi ostali karakterji so omembe vredni - Mozzie of kors pa Petrova žena Elizabeth and so on. Res kul liki, kemija in primeri sami. Pa kuža Satchmo<3 Love those guys!



The Vampire Diaries je naslednja serija, ki jo kooomaj komaj čakam. 15. septembra štarta 3. sezona. Nism si mislna, da bom po Buffy še kdaj padla v te vampirske zadeve, ampak... notr sm padla. Čist!



Next, serija Castle. Štart 4. sezone: 19. september. Še ena odlična kemija med glavnima likoma, s simpatičnimi stranskimi in dobrimi primeri. Da je bil konec 3. sezone fenomenalen pa tud morm oment. Nism mogla verjet...


Od novih serij se veselim (kot sem že pisala), serije Ringer, ki se začne predvajati 13. septembra. Upam, da bo kul.



Veselim se tudi lahkotnejših serij, predvsem Moderen Family (3. sezona se začne 21. septembra) in Cougar Town (3. sezona se začne novembra). Oboji so prav kulski.

Moderen Family


Zadnja, 8. sezona Desperate Housewives, se začne 25. septembra. Priznam, da sem vsebinsko že malo razočarana, ampak jih je, zaradi glavnih junakinj, še vedno okej pogledat. Pač na izico...



Ne me spraševat zakaj, ampak še vedno vstrajam tudi s CSI Miami. I know, je buls*** pa H mi je še vedno car, ampak vsebinsko, so se zadnje tri sezone tako pokvarili. Sploh se jim ne da več prepletat zgodb, nardit mal več osumljenev in kaj zanimivega. Blah. 25. septembra se prične že 10. sezona.



Game of Thrones pa štartajo z 2. sezono šele aprila...



 Če mi pade pod prste še kaka nova serija, ki bo kul pa poročam ;)

1 comment:

  1. juj tudi jaz že tako nestrpno pričakujem začetek serij :)

    ReplyDelete