Wednesday 3 August 2011

Happy birthday - Evangeline Lilly (32)

Danes 32. rojstni dan praznuje Evangeline Lilly!

Evengeline je ena tistih kul babnic, s katero bi šel človek z veseljem na kavo, deluje pristna in nesfejkana pa nadvse posrečena in faca (sodeč po intervjujih)!

Kanadčanka je najbolj znana po vlogi Kate Austen iz serije Lost, sicer pa se je pojavila tudi v filmih: The Long Weekend (2005), The Hurt Locker (2008) in Afterwards (2008).
Letos jo bomo videli ob Hugh Jackmanu v filmu Real Steel, pogodbi pa ima tudi za težko pričakovana/e filma/e The Hobbit: An Unexpected Journey ter The Hobbit: There and Back Again.

Bila je tudi model za agencijo Ford (sicer kratek čas), ima dve sestri, tekoče govori francosko, ima diplomo iz mednarodnih odnosov, nekaj časa je opravljala misijonarsko delo na Filipinih, delala je tudi kot stevardesa in v strežbi. Videli smo jo tudi kot predstavnico kozmetike L'Oreal Paris in za dišavo Davidoff cool water.

Privatno je bila Evangeline eno leto poročena s hokejistom Murray Honom (2003-2004). Od 2004 do 2009 je zmenkovala s soigralcem Losta, Dominicom Monaghanom, lani pa začela hoditi z Norman Kalijem in letos se jima je že rodil sinček.




Ker je imel pred 3 tedni rojstni dan tudi Matthew Fox, še en (meni všečen) intervju z njima (ki je bil posnet pred zadnjo sezono serije Lost). I really like those guys. Pogrešam ju in lostovce...


In upam, da se bo še pojavljala v filmih pa da ji bo nova vloga mamice pisana na kožo! VSE najboljše!

Vir za tekst: http://www.imdb.com/name/nm1431940/
Vir za slike: evangeline-lilly.net

No comments:

Post a Comment